Udgivet ons d. 10. nov 2021, kl. 15:54

Da vi i Sankt Pauls ofte er over 200, skal vi fra fredag d. 12. november 2021 og indtil videre en måned frem bede om at se coronapas eller negativ coronatest i våbenhuset ved alle tjenester.

Myndighederne har besluttet, at der nu skal bruges coronapas forskellige steder i samfundet for at begrænse den stigende smitte med Covid-19, herunder i kirkerne. De kirker, hvor der er plads til mere end 200, skal derfor bede kirkegængerne om at fremvise coronapas – med mindre at kirken kan garantere, at der ikke deltager flere end 200.

Coronapasset er enten den app, som man kan downloade på sin telefon eller det dokument, man kan finde på sundhed.dk. En PCR-test eller kviktest som ikke er ældre end hhv. 96 timer (PCR-test) og 72 timer (kviktest) gælder på lige fod med coronapas.

Børn under 15 år er fritaget fra at vise coronapas. Kravet om coronapas gælder heller ikke for personer, der kan fremvise dokumentation udstedt og underskrevet af et kommunalt borger-servicecenter for at være undtaget fra at få foretaget en covid-19-test.

Vi håber, alle vil hjælpe os med at holde smitte med Covid-19 nede ved at huske at medbringe gyldigt coronapas, når man kommer i Sankt Pauls, samt udvise den nødvendige tålmodighed skulle der opstå en smule kø i våbenhuset.

Kirken er så stor, at selvom vi er et par hundrede, kan man altid finde en plads med god afstand til andre.

Kategorier Nyheder